ajaxLoader

Huawei, Huawei P Smart, Huawei P Smart S

Benytt Deg Av De Lave Prisene Og Spar!

MobilVeske Tilbyr Et Utrolig Utvalg Av Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Skjermbeskyttere Og Tilbehør Til Rabatt Til Din Huawei P Smart S-Serie. 6.67-Tommers Ips-Skjerm. Perforert. Den Har Et 8-Megapiksel Frontkamera Og Tilbyr Full Hd+-Definisjon. Batteriet Er På 5000 Mah Med Lading På 22.5 W. Når Det Gjelder Fotografering, Tilbyr Produsenten En Firedobbel Fotomodul Inkludert En 48 Megapiksel Hovedsensor Med F/1.8 Blenderåpning, Assosiert Med En Ultra Stor -8 Megapikslers Vinkel (F/ 2.4). To Andre 2 Mpx (F / 2.4) Sensorer Er Dedikert Til Makro Og Dybdeskarphet. Telefonen Fungerer Med Android 10 Og Emui Versjon 10.1. Uten Google-Tjenester. Du Finner Ultrabestandige, Tynne Og Veldig Lette Beskyttelser. Tilbehøret Vårt Vil Maksimere Ytelsen Til Den Bærbare Datamaskinen.

Beskyttelse Og Tilbehør Som Oppfyller Kravene Dine

Etuiene Vi Tilbyr Vil Sikre Baksiden, Kantene Og Knappene På Telefonen Din. Dekslene Vil Beskytte Den Fullt Ut Samtidig Som De Tilbyr Svært Praktiske Alternativer: Innvendige Kortholdere, Avtagbar Stropp, Deksel Som Kan Gjøres Om Til En Håndfri Støtte. Uansett Hva Du Velger (Skall Eller Etui), Anbefaler Vi Deg Å Legge En Film Eller Herdet Glass På Skjermen På Smarttelefonen. Faktisk, Selv Med Et Deksel, Er Du Ikke Immun Mot En Ulykke (Bruk Av Den Bærbare Datamaskinen Med Dekselet Åpent, Liggende Modus, Etc.). Oppdag Da Superutvalget Vårt Som Skal Oppfylle Dine Forventninger Og Ønsker. Våre Klassiske Skjell Er Der: Gjennomsiktige Skall, Karbonfiber, Ultra Resistant, Survivor, Imitert Skinn, Med Støttering, Med Mønstre... Du Har Elegante Og Forretningsdeksler I Alle Skinnstiler: Nappa, Klassisk, Litchi, Vintage... Du Finner Forskjellige Spenner Og Deksler I Flip-Stil Hvis Lukninger Er Integrert I Dekselet. Vi Ser Også Etter Tilbehør Som Vil Forbedre Bruken Av Din Mobil: Kabler, Minnekort, Eksterne Batterier, Høyttalere, Hodetelefoner, Øretelefoner, Bil-/Sykkelholdere, Stativer... Du Vil Oppleve At Produktene Våre Selges Til Uslåelige Priser. . De Er Så Billige At Du Kan Kjøpe Flere For Prisen Av Én Andre Steder.

MobilVeske Handler Også Om Kundeservice, Blogg Og Sosiale Nettverk

Du Kan Enkelt Nå Vår Kundeservice For Alle Spørsmål Knyttet Til Produktene Våre Og For Å Følge Opp Bestillingene Dine. Vi Utvikler Også Bloggen Vår For Å Gi Deg Praktiske Råd Om Produktene Våre. Lik Oss Gjerne På Facebook, Instagram Og Tik Tok. Vi Kommer Til Å Elske Deg Tilbake!