ajaxLoader

Xiaomi, Redmi, Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G

Oppdag Vårt Utvalg Av Beskyttende Skall, Deksler, Etui, Folio Deksel, Beskyttelsesfilmer Og Tilbehør Til Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G På MobilVeske For Å Beskytte Den Mot Skade Uansett Bruk.

The Redmi Note 11 Pro Plus 5G Har En 6.67-Tommers Full Hd+ Amoled-Skjerm (120 Hz Oppdateringsfrekvens), Soc Mediatek Dimensity 920. Opptil 8 Gb Ram Og 256 Gb Lagring, Trippel Fotosensor På Baksiden (108 + 8 + 2 Megapiksler ) Og Ip53-Sertifisering. Batteri: 4500 Mah.

Du Vil Nyte Optimal Bruk Uten Å Bekymre Deg For De Minste Riper, Riper Og Støv, Men Også Et Belegg Som Matcher Din Personlighet Takket Være Skallene Og Dekslene Samt Linsebeskyttelsesrygger.

Og For Å Koble Det Nyttige Og Det Hyggelige, Vil Du Også Finne Beskyttelser Utstyrt Med Ulike Funksjoner Som Visningsstøtte Eller Integrert Støttestøtte Bak, Lommeboken, Den Bakre Ringen Eller Stroppen, Ledningen Og Mange Andre For Å Gi Deg All Den Komforten Du Leter Etter.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelige For Deg For Å Bevare Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G I Henhold Til Dine Behov, Samtidig Som Du Tilpasser Den Til Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsene Våre, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skall Av Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttelsesbarriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Skall Med Vekt På Demping Ved Fall, Kortholder Skall For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Beholde Baksiden Og Skjermen Av Enheten Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Belegge Mobilen Din Med Et Ultrasterkt Belegg Og Elegante, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Redmi Note 11 Pro Plus 5G, Stoff Og Krokodilleskinn Effektdeksler For Å Gi Din Mobil Karakter, Stroppedeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mange Flere.

MobilVeske Anbefaler Alltid Å Ta Med Beskyttelsen, En Beskyttende Film For Skjermen Og Baklinsene For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro Plus 5G. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Dekker Skjermen Fullstendig Slik At Ingen Hjørner Blir Utsatt For Fare, Filmer Utstyrt Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din Se Privat.