ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy S, Samsung Galaxy S21 Plus 5G

Oppdag Tilbehøret Til Samsung Galaxy S21 Plus 5G, Inkludert Deksler I Herdet Glass, Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Og Skjermbeskyttere.

Den Er Utstyrt Med De Samme Funksjonene, Nemlig En Exynos 2100 Soc (Gravert I 5 Nm), En Større 4800 Mah Batteri Og 3 Fotosensorer: Hovedsensoren På 12 Megapiksler, En 12 Megapiksel Sensor Og En 64 Megapiksel Telelinse.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig. Tilbyr Deg Å Bevare Telefonen Din I Henhold Til Dine Behov Mens Du Tilpasser Den Til Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsen Vår, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og Tillate Holdbarheten Til Din Samsung Galaxy S21 Plus 5G:

Dermed Vil Du Finne Skallene I Ultra- Fleksibel Silikon For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping, Kvalitetsskall I Imitert Skinn Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttelsesbarriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Som Gir Dekning Ultrabestandige Beskyttelsesvesker, Transparente Skall Med Vekt På Demping I Fall, Kortholderskall For Multifunksjonssikkerhet Og Mye Mer.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler. Designet For Å Bevare Din Samsung Galaxy S21 Plus 5G På En Integrert Måte Og Som Takket Være Til Deres Multifunksjonalitet, Tilby Deg Praktisk Og Optimal Bruk I Hagearbeid. T Baksiden Og Skjermen På Smarttelefonen Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Deksler I Ekte Skinn For Å Belegge Mobilen Din Med Et Ultrasolid Belegg Og En Elegant Stil, De Mønstrede Dekslene For Å Gjenopplive Utseendet Til Din Samsung Galaxy S21 Plus 5G, Stoff- Og Krokodillehudeffektdeksler For Å Gi Karakter Til Mobilen Din, Stroppedeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Din Beskyttelse, En Skjermbeskytter Og Baklinser For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Samsung Galaxy S21 Plus 5G. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Fullstendig Dekker Skjermen Din Slik At Ingen Hjørner Utsettes For Fare, Filmer Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din. Privat.