ajaxLoader

Mer, OnePlus, OnePlus Nord CE 2 5G

MobilVeske Har Valgt For Deg Ulike Deksler Og Tilbehør Til Rimelige Priser For Å Gi Din Oneplus Nord Ce 2 5G All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Oneplus Nord Ce 2 Ble Annonsert I Februar 2022. Det Er En Mellomtonemodell Med En 6.43-Tommers Amoled Fhd+-Skjerm, Oppdatert Ved 90Hz. Ram På Opptil 8Gb. 128Gb-Lagringen Kan Utvides Opp Til Via Microsd. Den Har En Trippel Blokk Med Fotosensorer På Baksiden: En Vidvinkel På 64 Megapiksler, En Ultravidvinkel På 8 Megapiksler Og En Makrolinse På 2 Megapiksler. Den Kommer Med Et Batteri På 4500 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (65 W), Som Lover En Dags Bruk På Bare 15 Minutter.

Her Finner Du Etui, Folio Deksel, Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Og Skjermbeskyttere Av Høy Kvalitet For Å Beskytte Smarttelefonen Din Og Lar Deg Bruke Den På Sitt Beste.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Oneplus Nord Ce 2 5G Core Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Mens Du Tilpasser Den Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Etui, Folio Deksel Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Smarttelefonen Din Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Utmerket Demping I Tilfelle Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Beskytte Din Oneplus Nord Ce 2 5G På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Opti Hann Med Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Din Nord Ce 2 5G. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Oneplus På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.