ajaxLoader

Mer, Sony, Sony Xperia 1 IV

MobilVeske Har Valgt Ut Forskjellige TilbehørsDeksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Og Skjermbeskyttere Til Rimelige Priser For Å Gi Din Sony Xperia 1 Iv All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Sony Xperia 1 Iv Har En 6.5-Tommers Hdr Oled-Skjerm Med 120Hz Oppdateringsfrekvens, Qualcomm Snapdragon8 Gen 1 Soc, 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagring. Sistnevnte Kan Også Utvides Via Microsd Og Et 5000Mah Batteri. Den Har Fire Kameraer På Baksiden. Tre Av Dem Er På 12 Megapiksler. De Inkluderer En Vidvinkel, En Ultravidvinkel Og Et Teleobjektiv Med Optisk Zoom (85 Til 125 Mm), Deretter En Tof-Sensor. Den Kan Ta Opp 120 Bilder Per Sekund I 4K Hdr. Den Er Også Ip68-Sertifisert.

Ditt Sony Xperia 1 Iv-Deksel Og Tilbehør Til En Lavere Pris

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Sony Xperia 1 Iv En Perfekt Beskyttende Deksel Mens Du Tilpasser Det Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Deksler Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Din Iphone 13 Pro Max Ved Å Matche Den Perfekt. Former Og Hjørner Og Garanterer Utmerket Demping Ved Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Beskytte Din Sony Xperia 1 Iv På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimalt Med Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Involverer Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Din Iphone. Dette Er Grunnen Til At MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Sony Xperia 1 Iv-Skjermen Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen Din På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.