ajaxLoader

Xiaomi, Poco, Poco F4 GT

MobilVeske Selger Diverse Tilbehørskall, Deksler, Skjermbeskyttere Til Rimelige Priser For Å Gi Din Poco F4 Gt All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Xiaomi Poco F4 Gt Beveger Seg Upmarket Når Det Gjelder Spesifikasjonene: 6.67-Tommers Fhd+ Amoled-Skjerm Oppdatert Ved 120 Hz, Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 Soc, Opptil 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass. Tre Fotosensorer Er Plassert På Baksiden Av Blokken: En 64-Megapiksel Vidvinkel, En 8-Megapiksel Ultravidvinkel Og En 2-Megapiksel Makrosensor. Den Har Et Batteri På 4700 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading.

Her Finner Du Beskyttelser Laget Av Kvalitetsmaterialer For Å Varig Bevare Smarttelefonen Din Mot Slag Og Riper Og For Å Bruke Den Optimalt Under Alle Forhold. Vi Tilbyr Deksler For Kjøp Fra €5 Med Svært Presise Utskjæringer Som Perfekt Matcher Linjene På Den Bærbare Datamaskinen Din.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Poco F4 Gt Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Mens Du Tilpasser Det Til Bildet Ditt. Deksler, Etui, Folio Deksel Og Lommer Fra €9.90 Beskytter Telefonen Fullt Ut Mot Støt Og Riper.

Oppdag Vårt Utvalg Av Deksler Der Du Finner Ulike Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Beskytte Din Poco F4 Gt Ved Å Perfekt Matche Formene Og Hjørnene Og Garantere Utmerket Demping I Tilfelle Et Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Beskytte Din Poco F4 Gt I En Integrert Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet , Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Med Lommebokdekslene Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Den Fullstendige Beskyttelsen Av Mobilen Din Uunngåelig Går Gjennom Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Enheten . Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Din Poco F4 Gt På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Støt.