ajaxLoader

Mer, Motorola, Moto G31 / Moto G41

MobilVeske Gir Deg Et Nøye Utvalgt Utvalg Av Tilbehør Fra Etui, Folio Deksel, Deksler Og Annet Tilbehør Til Motorola Moto G31 / Moto G41.

Moto G31 Er En Inngangsmodell Fra "Moto G" Familie. Den Er Utstyrt Med En 6.4-Tommers Amoled-Skjerm, Drevet Av En Mediatek Helio G85 Soc, 4 Gb Ram Og Opptil 128 Gb Lagring (Kan Utvides Via Microsd). Den Har Tre Kameraer På Baksiden: Et 50 Megapikslers Vidvinkelobjektiv, Et 8 Megapikslers Ultravidvinkelobjektiv Og Et Makroobjektiv På 2 Megapiksler. Batteriet På 5000 Mah Er Kompatibelt Med Hurtiglading (15 W).

Vi Tilbyr Deg Den Essensielle Beskyttelsen Med En Nøktern Og Raffinert Stil Du Må Ha For Å Beskytte Mobilen Mot Fall Og Riper I Hverdagen. .

Foretrekk Deksler Og Etui, Folio Deksel For Fullstendig Beskyttelse Av Din Motorola Moto G31 / Moto G41. Eller Rettere Sagt Skall For Mindre Voluminøs Beskyttelse Ved Daglig Bruk.

Finn Også Skjermbeskyttere For Effektivt Å Bevare Fronten Av Din Motorola Moto G31 / Moto G41 Og Som Perfekt Vil Fullføre Sikkerheten Til Sistnevnte.