ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Find X5

Alle Beskyttende Skall, Deksler, Vesker, Poser, Tilbehør Til Din Oppo Find X5 På MobilVeske Vil Holde Den Trygg Mot Skade Uansett Daglig Bruk.

Oppo Find X5 Har En 6.55-Tommers Fhd+ Amoled-Skjerm Oppdateres Ved 120 Hz, Drevet Av En Qualcomm Snapdragon 888 Soc, Kombinert Med 8 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass. Bak Er En Hasselblad-Fotoblokk Med 3 Sensorer: En 50 Megapikslers Vidvinkel, En 50 Megapikslers Ultravidvinkel Og En 13 Megapikslers Teleobjektiv. Den Har Et 4800 Mah Batteri Som Er Kompatibelt Med Supervooc (80 W) Og Airvooc Trådløs (30 W) Lading.

Du Vil Nyte Optimal Bruk Uten Å Bekymre Deg For De Minste Riper, Riper Og Støv, Men Også Med Et Belegg Som Matcher Din Personlighet Takket Være Skjell, Deksler, Etui, Folio Deksel Og Skjermbeskyttere Samt Bakre Linsebeskyttere.

Og For Å Koble Det Nyttige Og Det Hyggelige, Finner Du Også Beskyttelser Utstyrt Med Ulike Funksjoner Som F.Eks. Visningsstøtten Eller Den Integrerte Støtten Bak, Lommeboken, Den Bakre Ringen Eller Stroppen, Ledningen Og Mange Andre For Å Gi Deg All Den Komforten Du Leter Etter.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Bevare Din Oppo Find X5 I Henhold Til Dine Behov Samtidig Som Du Tilpasser Den Etter Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsene Våre, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Deksler Med Vekt På Demping Ved Fall, Kort Holderdeksler For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Oppo Find X5 På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg En Praktisk Og Optimal Bruk Holde Baksiden Og Skjermen På Smar Tphone Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Dekke Mobilen Din Med Et Ultrasolid Belegg Og Elegante, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Din Oppo Find X5. Stoff Og Krokodille Hudeffektdeksler For Å Gi Karakter Til Mobilen Din, Stroppedeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid Å Ta Med Beskyttelsen, En Beskyttende Film For Skjermen Og Baklinsene For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Oppo Find X5. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Fullstendig Dekker Skjermen Din Slik At Ingen Hjørner Utsettes For Fare, Filmer Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din. Privat.