ajaxLoader

Mer, Vivo, Vivo V23 5G

MobilVeske Selger Diverse Tilbehørskall, Deksler, Skjermbeskyttere Til Rimelige Priser For Å Gi Din Vivo V23 5G All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Vivo V23 Har En 6.44-Tommers Amoled-Skjerm Oppdatert Ved 90 Hz, Drevet Av En Mediatek Dimensity 920 Soc (5G-Kompatibel), Alt Sammen Med Opptil 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass. På Baksiden Er En Blokk Med 3 Fotosensorer: En 64-Megapiksel Vidvinkel, En 8-Megapiksel Ultravidvinkel Og En 2-Megapiksel Makrolinse. Legg Merke Til Den Doble Selfie-Sensoren (50 + 8 Mpx) Med En Dobbel Toneblits Foran. Den Har Et Batteri På 4200 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (44 W).

Her Finner Du Beskyttelser Laget Av Kvalitetsmaterialer For Varig Å Bevare Smarttelefonen Din Mot Støt Og Riper Og For Å Bruke Den Optimalt I Komplett Sikkerhet.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Vivo V23 5G Perfekt Beskyttende Dekning Samtidig Som Vi Tilpasser Den Til Bildet Ditt.

Beskyttelse , Etui, Folio Deksel, Deksler Og Førsteklasses Tilbehør Til Rimelige Priser For Vivo V23 5G

Oppdag Vårt Utvalg Av Deksler Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Din Vivo V23 5G Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt. Garanterer Utmerket Demping Ved Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Beskytte Din Vivo V23 5G På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet, Tilby Praktisk Og Optimal Bruk Med Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Enheten. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Din Vivo V23 5G På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Støt.