ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Find X5 Pro

MobilVeske Har Valgt Ut Forskjellige Tilbehørsskall, Deksler, Etui, Folio Deksel, Skjermbeskyttere Til Rimelige Priser For Å Gi Din Oppo Find X5 Pro All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

>

Oppo Find X5 Pro Er En Avansert Telefon Med En 6.7-Tommers Wqhd+ Amoled Ltpo-Skjerm Oppdatert På 120Hz, Drevet Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc, Kombinert Med 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass. Det Er En Hasselblad-Fotoenhet Med 3 Sensorer: En 50-Megapiksel Vidvinkel, En 50-Megapiksel Ultravidvinkel Og En 13-Megapiksel Teleobjektiv Med X2 Optisk Og X5 Hybrid Zoom. Den Har Et 5000 Mah Batteri Som Er Kompatibelt Med Supervooc-Lading (80 W: 17 Minutter For Full Lading) Og Trådløs Airvooc (50 W: 47 Minutter For Full Lading).

Vi Valgte Det Beste Mht. Sikkerhet For Å Gi Din Oppo Find X5 Pro Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Mens Du Tilpasser Det Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Etui, Folio Deksel Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Gel Fleksibel, Lærskall For Å Bevare Enheten Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Utmerket Demping I Tilfelle Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Oppo Find X5 Pro Integrert, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet, Tilby Deg Praktisk Og Optimal Bruk Med Lommebokdekslene Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Den Integrerte Beskyttelsen Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerhet Av Skjermen Din Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Din Oppo Find X5 Pro. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.