ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus

MobilVeske Gir Deg Et Nøye Utvalgt Utvalg Av Tilbehør Fra Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Poser Og Annet Tilbehør Til Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus.

Samsung Galaxy Tab S8 Plus Har En 12.4 -Tommers Skjerm Animert Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc, Kombinert Med Opptil 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagring, Utvidbar Med Microsd. Nettbrettet Har 2 Fotosensorer Bak: En 13 Megapikslers Vidvinkel Og En 6 Megapikslers Ultravidvinkel, Samt En 12 Megapikslers (Ultravidvinkel) Frontfotosensor. Den Har Et Batteri På 10090 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (45 W).

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Bevare Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus I Henhold Til Dine Behov Mens Tilpasse Den Til Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsen Vår, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikondeksler For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Som Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Skall Som Legger Vekt På Demping Ved Fall Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Gjennomtenkte Deksler For Å Bevare Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus I En Integrert Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Beholde Baksiden Og Skjermen På Smarttelefonen Er Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Gi Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus Et Ultrasolid Belegg Og Elegant Stil, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Nettbrettet, Stoffet Og Krokodilleskinnet Ditt Effektdeksler For Å Gi Karakter, Stroppdeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Beskyttelsen, En Skjermbeskytter Og Baklinser For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Samsung Galaxy Tab S7 Plus / Tab S8 Plus. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Fullstendig Dekker Skjermen Din Slik At Ingen Hjørner Utsettes For Fare, Filmer Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din. Privat.