ajaxLoader

Xiaomi, Redmi, Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G

Alle Beskyttelsene For Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G På MobilVeske Vil Holde Den Trygg Mot Skade Uansett Bruk Av Mobilen Din.

Den Har En Amoled-Skjerm På 6.67 Tommer Full Hd+ Med En Oppdateringsfrekvens På 120 Hz. Den Drives Av En Mediatek Dimensity 920 Soc, Kombinert Med Opptil 8 Gb Ram Og 256 Gb Lagring. Med 3 Bakre Fotosensorer: En Vidvinkel På 108 Megapiksler, En Ultravidvinkel På 8 Megapiksler Og En Makrolinse På 2 Megapiksler. Batteriet På 5160 Mah Er Kompatibelt Med Hurtiglading (67 W). Endelig Er Den Ip53-Sertifisert.

Du Vil Nyte Optimal Bruk Uten Å Bekymre Deg For De Minste Riper, Riper Og Støv, Men Også Et Belegg Som Matcher Din Personlighet Takket Være Skallene, Dekslene, Veskene Og Skjermbeskytterne Også Som Beskyttere For Baklinser.

Og For Å Kombinere Det Nyttige Og Det Hyggelige, Finner Du Også Beskyttere Utstyrt Med Ulike Funksjoner Som Visningsstøtte Eller Integrert Støttestøtte Bak, Lommeboken, Ringen Eller Ryggen Stroppen, Snoren Og Mange Andre For Å Gi Deg All Den Komforten Du Leter Etter.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Beskytte Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G I Henhold Til Dine Behov Mens Du Tilpasser Den Til Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsene Våre, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Deksler Med Vekt På Demping Ved Fall, Kort Holderdeksler For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Du En Praktisk Og Optimal Bruk Holder Ryggen E Og Skjermen På Enheten Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Dekslene I Ekte Skinn For Å Belegge Mobilen Din Med Et Ultra Solid Belegg Og En Elegant Stil, Dekselmønstrene For Å Gjenopplive Utseende På Redmi Note 11 Pro 4G / 5G, Stoff- Og Krokodillehudeffektdeksler For Å Gi Karakter Til Mobilen Din, Reimdeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Din Beskyttelse, En Skjermbeskytter Og Baklinser For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Xiaomi Redmi Note 11 Pro 4G / 5G. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Dekker Skjermen Fullstendig Slik At Ingen Hjørner Blir Utsatt For Fare, Filmer Utstyrt Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din Se Privat.