ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy A, Samsung Galaxy A53 5G

MobilVeske Gir Deg Et Utvalg Av Nøye Utvalgt Tilbehør Fra Skall, Etui, Folio Deksel, Deksler Og Annet Tilbehør Til Samsung Galaxy A53 5G.

Samsung Galaxy A53 Er En Mellomtonetelefon Med 6.5 -Tommers Super Amoled-Skjerm Med 120Hz Oppdateringsfrekvens, Drevet Av En Samsung Exynos 1280 Soc, Kombinert Med 6 Gb Ram Og 128 Gb Lagringsplass. Den Har Fire Fotosensorer På Baksiden: En 50 Megapikslers Vidvinkel (Utstyrt Med Optisk Stabiliseringsfunksjon), En 12 Megapikslers Ultravidvinkel, Et Makroobjektiv Og En Dybdesensor På 5 Megapiksler Hver. Den Har Et Batteri På 5000 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (25 W) Og Er Ip67-Sertifisert.

Ultra-Fleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping, Kvalitetsskall I Kunstskinn Danner En Utmerket Daglig Beskyttelsesbarriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Som Gir Ultrabestandig Beskyttelsesdekning, Gjennomsiktige Skall Som Understreker Demping I Tilfelle Fall Din Galaxy A53. Kortholderdeksler For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Også Gjennomtenkte Deksler For Å Bevare Din Samsung Galaxy A53 På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg En Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Holde Baksiden Og Skjermen På Smarttelefonen Perfekt Beskyttet .

Du Vil Ha Valget Mellom Deksler I Ekte Skinn For Å Kle Din Ga Slapp A53 5G Med Et Ultrasolid Belegg Og Elegant Stil, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Mobilen Din, Deksler I Stoff Og Krokodilleskinn For Å Gi Din Samsung Karakter, Stroppdeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

Finn Også Beskyttende Filmer For Skjermen For Å Effektivt Bevare Glasset Til Din Samsung Galaxy A53 5G, Men Også Ladere Og Eksterne Batterier For Å Forlenge Enhetens Utholdenhet Og Aldri Gå Tom For Batteri Noe Sted.