ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8

MobilVeske Gir Deg Et Nøye Utvalgt Utvalg Av Tilbehør Fra Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Poser Og Annet Tilbehør Til Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8.

Samsung Galaxy Tab S8 Tilbyr En Skjerm På 11 Tommer Drevet Av En Qualcomm Snapdragon 8 Gen1 Soc Og Opptil 12 Gb Ram Og 256 Gb Lagring, Kompatibel Med Microsd Opptil 1 Tb. Den Tilbyr 2 Fotosensorer Bak: En 13 Megapikslers Vidvinkel Og En Ultra 6-Megapikslers Vidvinkel- Vinkel, Samt Et Frontkamera På 12 Megapiksler (Ultravidvinkel). Den Har Et Batteri På 8000 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (45 W). To Versjoner Er Tilgjengelige: En Wi-Fi 6E-Kompatibel Og En Annen 5G-Kompatibel.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Bevare Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 I Henhold Til Dine Behov Og Samtidig Tilpasse Det Etter Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsene Våre, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Som Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Skall Som Legger Vekt På Demping Ved Fall Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Også Gjennomtenkte Deksler For Å Bevare Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 I En Integrert Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Beholde Baksiden Og Skjermen Av Smarttelefonen Perfekt Beskyttet.

Du Du Vil Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Belegge Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 Med Et Ultrasolid Belegg Og Elegant Stil, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Nettbrettet Ditt, Stoffeffektdeksler Og Krokodilleskinn For Å Gi Cachet, Stropp Deksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Beskyttelsen, En Beskyttende Film Av Skjermen Og Baklinser For Å Forbedre Sikkerheten Til Din Samsung Galaxy Tab S7 / Tab S8 . Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Fullstendig Dekker Skjermen Din Slik At Ingen Hjørner Utsettes For Fare, Filmer Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din. Privat.