ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Tab, Samsung Galaxy Tab A 8" (2019)

MobilVeske Beskytter Og Gir Tilbehør Til Din Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) Til De Billigste Prisene På Markedet

MobilVeske Tilbyr Et Stort Utvalg Av Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Smarte Deksler, Beskyttelsesskjerm Og Tilbehør Til Samsung Galaxy Tab 8'' (2019) Til Rimelige Priser. Dra Nytte Av Rabatter, Kampanjer Og Vanlige Lave Priser For Å Utstyre Deg Selv Uten Å Tenke På Budsjettet Ditt. 8-Tommers Galaxy Tab (2019) Er Et Veldig Fint Nettbrett På Inngangsnivå Med En Widescreen-Skjerm Med En Oppløsning På 1280 × 800 Piksler. Den Har To Høyttalere I Nedre Kant. Den Tilbyr Operativsystemet Android Pie (Versjon 9.0) Og En Qualcomm Snapdragon 429-Prosessor (2 Gb Ram-Minne). Den Har 32 Gb Internminne Og En Micro-Sd-Kortleser. Batteriet Har En Kapasitet På 5100 Mah. Den Er Utstyrt Med En Fingeravtrykkleser, En Mini-Usb-Kontakt, En Gps-Mottaker Og 5 Ghz Wi-Fi Og Bluetooth 4.2-Tilkoblinger. Den Har Også To Kameraer (En 8 Mpixel Hovedsensor På Baksiden Og En 1.9 Mpixel Frontsensor). Nettbrettet Kjører På Android 9.0 Pie Med Samsungs One Ui-Grensesnitt. Den Tilbyr "Kids Home"-Modus For Barn Og "Family Sharing"-Applikasjonen. Galaxy Tab A 8.0 (2019) Er Tilgjengelig I Wifi-Versjon Og Lte-Versjon. MobilVeske Tilbyr Et Bredt Utvalg Av Beskyttelse Og Tilbehør Som Perfekt Oppfyller Dine Behov Og Krav.

Ultrabestandige Skall, Deksler, Etui, Folio Deksel, Smarte Deksler

Beskyttelse Av Nettbrettet Ditt Er Viktig Hvis Du Ønsker Å Beholde Den Intakt I Lang Tid. Det Er Ikke Bare Barna Du Må Passe På. Nettbrettet Er I Seg Selv Ikke Et Virkelig Ergonomisk Objekt For Alle Hender (Som En Mobiltelefon Kan Være). Risikoen For Å Slippe Unna Er Hyppigere. Nettbrettet Ligger Overalt Som En Bok, Men Det Er Utsatt For Riper Som Vil Devaluere Det Og Lett Kan Falle. Den Vil Tape, I Tillegg Til Verdien. En God Beskyttelse Vil Også La Deg Unngå Spor Som Er Ubehagelige Og Som Vil Gjøre Det Mer Glatt I Hendene. Teamet Vårt Velger Saker For Alle, Voksne, Tenåringer Og Barn. Fra Det Gjennomsiktige Skallet, Til Det Med En Håndfri Støttering, Finner Du Garantert Det Du Leter Etter. Vi Har Flotte Familievesker Som Vil Beskytte Tab 8.0 (2019) Mot Vær Og Vind. De Er Utformet I Svært Motstandsdyktige Materialer (Silikon, Plast, Blandede Materialer Osv.) Og Tillater Behagelig Bruk Med Enkel Tilgang Til Portene. Våre Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Er Eksklusivt Laget For Nettbrettet. Disse Posene Er Laget Rundt Et Silikonskall Som Tjener Til Å Holde Nettbrettet Og Som Det Første Beskyttelseslaget. Konvolutten Fullfører Sikkerheten For Å Beskytte Den Fullt Ut. Vi Har Mange Forskjellige Modeller: Deksler I Kunstskinn, Lommebok-Stil (Med Kortholder Og Dokumentholder), Lommer Med Morsomme Mønstre (Dyr, Landskap, Blomster, Planter, Paljetter, Etc.). Voksne Vil Elske Våre Smarte Vesker, Designet Med Foldeklaffer. De Er Ideelle For Håndfri Bruk, Men Vi Anbefaler Dem Ikke For Små Barn.

Et Godt Utvalg Av Skjermbeskyttere Og Tilbehør

MobilVeske S' Er Forpliktet Til Å Gi Deg Med Kun Varer Av Høy Kvalitet. Dette Er Grunnen Til At Vi Kun Tilbyr Ultrabestandige Skjermbeskyttere (Filmer Og Herdet Glass) Som Vi Er Sikre På Vil Være Virkelig Effektive I Tilfelle En Ulykke. Du Vil Se At Det Ikke Er Mange Maler, Men Dette Er De For Deg. De Installeres Enkelt Og Vil Ikke Etterlate Merker Når Du Fjerner Dem. De Vil Bevare Følsomheten Til Den Taktile Sonen. Vi Anbefaler Dem Spesielt Hvis Du Har Barn (Selv Om Du Har Et Deksel, Et Etui Eller Et Smart Etui). Oppdag Også Tilbehørsdelen Vår: Kabler, Ladere, Minnekort, Eksterne Batterier, Høyttalere, Hodetelefoner, Støtte Og Dokkingstasjoner, Etc.). De Er Perfekt Tilpasset For Å Optimalisere Bruken, Transporten, Autonomien Og Lyden Til Samsung Galaxy Tab A (2019. 8.0).