ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Z, Samsung Galaxy Z Flip 3 5G

MobilVeske Har Valgt Ut Diverse Tilbehør Til Deg Til Rimelige Priser For Å Gi Din Samsung Galaxy Z Flip 3 5G All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Den Har En 6.7- Tommers Amoled 120 Hz-Skjerm Og En Annen 1.9-Tommers Sekundær, En Dobbel 12-Megapiksel Fotosensor Med Ultravidvinkel Og En 10-Megapiksel Frontsensor. Akkompagnert Av En Snapdragon 888 Soc Støttet Av 8 Gb Ram, 128 Eller 256 Gb Lagringsplass Og Et 3300 Mah Batteri.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Din Samsung Galaxy Z Flip 3 Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Mens Du Tilpasser Det Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Din Samsung Galaxy Z Flip3 5G Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Utmerket Demping I Tilfelle Et Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Veldesignede Deksler For Å Beskytte Din Samsung Galaxy Z Flip 3 5G På En Integrert Måte Og Som Takket Være Til Deres Multifunksjonalitet, Tilby Deg Praktisk Og Optimal Bruk Med Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Mobilen Din. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Beskyttende Filmer For Samsung Galaxy Z Flip 3 Gjennomtenkt For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen Din På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.