ajaxLoader

Samsung, Samsung Galaxy Z, Samsung Galaxy Z Fold 3 5G

MobilVeske Har Valgt Ut Diverse Tilbehør For Deg Til Rimelige Priser For Å Gi Din Samsung Galaxy Z Fold 3 5G All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Den Har To 120Hz Amoled-Skjermer, En 7.6-Tommers Innside Og En 6.2-Tommers Utside Med Allsidig Trippel Hovedfotosensor (Ultra-Vidvinkel Og Telefoto), En 10-Megapiksel Frontsensor Og En Skjult Sensor Under Dens 4-Megapiksel Indre Skjerm. En Snapdragon 888 Soc For Å Støtte Alt Dette Med 12 Gb Ram, 256 Eller 512 Gb Lagringsplass Og Et 4400 Mah Batteri.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Mens Du Tilpasser Det Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel Der Du Finner Ulike Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Din Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Utmerket Demping I Tilfelle Et Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Veldesignede Deksler For Å Bevare Din Samsung Galaxy Z Fold 3 5G Fullt Ut Og Som, Takket Være Deres Multifunksjonalitet, Tilby Deg Praktisk Og Optimal Bruk Med Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerheten Til Skjermen Din Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Mobilen Din. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Beskyttelsesfilmer For Samsung Galaxy Z Fold 3 5 G Gjennomtenkt For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen Din På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.