ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Reno 7

MobilVeske Har Valgt Ut Forskjellige Tilbehørsskall, Deksler Og Etui, Folio Deksel Til Rimelige Priser For Å Gi Din Oppo Reno 7 All Den Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

L 'Oppo Reno 7 Er En Budsjettsmarttelefon Med En 6.4-Tommers Amoled-Skjerm. Den Drives Av En Qualcomm Snapdragon 680 Soc Og 8 Gb Ram. 128 Gb Lagringsplass Er Også Tilgjengelig (Begge Kan Utvides Opp Til 13 Gb). Tre Fotosensorer Er Til Stede På Baksiden: En 64 Megapikslers Vidvinkel, En Dybdesensor Og En Mikroskoplinse (Med X30 Forstørrelse Opptil 2 Megapiksler). Batteriet På 4500 Mah Kan Lades Ved Hjelp Av Supervooc 33W Hurtigladesystem (En Full Lading Tar Én Time).

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Telefonen Et Perfekt Beskyttelsesdeksel Samtidig Som Den Tilpasser Seg Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Etui, Folio Deksel Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Din Oppo Reno 7 Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Utmerket Demping Ved Fall.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Beskytte Din Oppo Reno 7 På En Integrert Måte Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Bruk Og Optimalt Med Lommeboken Deksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Den Fullstendige Beskyttelsen Av Mobilen Din Uunngåelig Går Gjennom Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Re Mobil. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Beskyttende Filmer For Oppo Reno 7 Gjennomtenkt For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Skjermen Din Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen Din På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.