ajaxLoader

Mer, Sony, Sony Xperia 10 IV

MobilVeske Gir Deg Et Nøye Utvalgt Utvalg Av Tilbehør Fra Skrog, Etui, Folio Deksel, Deksler Og Annet Tilbehør Til Sony Xperia 10 Iv.

Sony Xperia 10 Iv Er Utstyrt Med En 6-Tommers Fullskjerm Hd Led I 21:9 Format. Den Drives Av Qualcomm Snapdragon 695 Soc Og Har 6 Gb Ram Og 128 Gb Lagringsplass. Den Har En Trippel Fotosensor På Baksiden: En Vidvinkel På 12 Megapiksler, En Ultravidvinkel På 8 Megapiksler Og En Telelinse På 8 Megapiksler. Den Har Også 2X Optisk Zoom. Den Er Kompatibel Med 30W Hurtiglading Og Et 5000Mah Batteri. Endelig Er Den Ip68-Sertifisert.

Ultra-Fleksible Silikonskall For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping, Skall Av Høykvalitets Imitert Skinn Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil , Karbonfiberskall Som Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Skall Som Legger Vekt På Demping I Tilfelle Sony Xperia 10 Iv Faller, Kortholderskall For Sikkerhetsmultifunksjon Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt- Designet Deksler For Å Bevare Din Sony Xperia 10 Iv På En Integrert Måte Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Samtidig Som Baksiden Og Skjermen På Smarttelefonen Er Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Belegge Din Sony Xperia 10 Iv Med Et Ultrasolid Belegg Og Et Stilig Utseende. E Elegante, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Mobil-, Stoff- Og Krokodille-Effektdeksler For Å Gi Karakter Til Din Sony, Stroppedeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

Finn Også Skjermbeskyttere For Å Effektivt Bevare Glasset Til Din Sony Xperia 10 Iv, Samt Ladere Og Eksterne Batterier For Å Forlenge Enhetens Utholdenhet Og Aldri Gå Tom For Trommer Uansett Sted.

Vi Legger Spesielt Vekt På Mangfoldet Av Stiler For Hver Person, Derfor Tilbyr Vi Tilbehør Som Tilsvarer De Ulike Og Varierte Personlighetene.