ajaxLoader

Mer, Realme, Realme 9 Pro Plus

MobilVeske Har Valgt Ut Forskjellige Tilbehørsskall, Deksler, Poser Og Skjermbeskyttere Til Rimelige Priser For Å Gi Din Realme 9 Pro Plus All Beskyttelsen Den Trenger På Daglig Basis For Å Opprettholde Holdbarheten.

Realme 9 Pro Plus Har En 6.4-Tommers Fhd+ Super Amoled-Skjerm Med 90Hz Oppdateringsfrekvens Drevet Av En Mediatek 920 Soc, Alt Sammenkoblet Med Opptil 8 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass. På Baksiden Vil Det Være 3 Fotosensorer: En 50 Megapikslers Vidvinkel, En 8 Megapikslers Ultravidvinkel Og En 2 Megapiksel Makrolinse.

Her Finner Du Våre Tilbud Av Etui, Folio Deksel, Deksler Laget Av Kvalitetsmaterialer For Å Bevare Telefonen Din I Lang Tid Og Bruke Den Optimalt.

Vi Har Valgt Det Beste Når Det Gjelder Sikkerhet For Å Gi Din Realme Pro Plus Perfekt Beskyttende Dekning Mens Du Tilpasser Den Til Bildet Ditt.

Oppdag Vårt Utvalg Av Etui, Folio Deksel Der Du Finner Forskjellige Materialer Som Myk Silikon, Fleksibel Gel, Lær For Å Bevare Smarttelefonen Din Ved Å Matche Formene Og Hjørnene Perfekt Og Garantere Den En Utmerket Demping I Tilfelle Fall .

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Realme 9 Pro Plus På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg Praktisk Og Optimal Bruk Med Og Lommebokdeksler Og Integrert Videostøtte.

Vi Vet At Fullstendig Beskyttelse Av Mobilen Din Uunngåelig Innebærer Sikkerheten Til Skjermen Din, Som Er Den Mest Skjøre Delen Av Mobilen Din. Det Er Derfor MobilVeske Gir Deg Gjennomtenkte Beskyttelsesfilmer For Å Bevare Den Intakte Tilstanden Til Realme 9 Pro Plus-Skjermen Så Mye Som Mulig. For Å Bruke Mobilen Din På En Enkel Måte Mens Du Holder Den Intakt Uten Risiko For Riper, Brudd Eller Slag.