ajaxLoader

Xiaomi, Poco, Poco M4 Pro 5G

Alle Beskyttelsene For Xiaomi Poco M4 Pro 5G På MobilVeske Vil Holde Den Trygg Mot Skade Uansett Bruk Av Mobilen Din.

Du Vil Nyte Optimal Bruk Uten Å Bekymre Deg For De Minste Riper, Riper Og Støv, Men Også Et Belegg Som Matcher Din Personlighet Takket Være Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Etui, Folio Deksel Og Skjermbeskyttere Samt Bakre Linsebeskyttere.

Xiaomi Poco M4 Pro 5G Har En 6.6-Tommers Lcd-Skjerm Med En Adaptiv 90Hz Oppdateringsfrekvens, Drevet Av En Mediatek Dimensity 810 Soc Sammenkoblet Med Opptil 6 Gb Ram Og 256 Gb Lagringsplass, Som Kan Utvides Opp Til 1 Tb Via Microsd. På Baksiden Er En Modul Med To Fotosensorer: En 50 Megapikslers Vidvinkel Og En 8 Megapikslers Ultravidvinkel. Batteriet På 5000 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (33 W) Kan, Avhengig Av Merke, Lades Helt Opp På 59 Minutter.

Og For Å Kombinere Forretning Og Fornøyelse Finner Du Også Beskyttelser Utstyrt Med Ulike Funksjoner Som Visningsstøtte Eller Integrert Støttestøtte Bak, Lommeboken, Den Bakre Ringen Eller Stroppen, Ledningen Og Mange Andre For Å Gi Deg All Den Komforten Du Leter Etter.

Dine Vesker, Beskyttelser Xiaomi Poco M4 Pro 5G Deksler, Etui, Folio Deksel Og Tilbehør Til En Lavere Pris

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Bevare Din Xiaomi Poco M4 Pro 5G I Henhold Til Dine Behov Samtidig Som Du Tilpasser Den Etter Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsen Vår, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikondeksler For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Deksler Med Vekt På Demping Ved Fall, Kort Holderdeksler For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Xiaomi Poco M4 Pro 5G På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg En Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Beholde Ryggen Og Skjermen N Av Smarttelefonen Perfekt Beskyttet.

Alle Våre Deksler Er Generelt Utstyrt Med En Integrert Visningsstøtte,

Du Vil Derfor Ha Valget Mellom Ekte Skinndeksler For Å Dekke Mobilen Din Med En Ultra - Solid Belegg Og En Elegant Stil, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Poco-En Din, Deksler Med Stoff- Og Krokodilleskinneffekt For Å Gi Karakter Til Mobilen Din, Stroppdeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mye Mer.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Beskyttelsen, En Beskyttende Film For Skjermen Og Baklinsene For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Poco M4. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Dekker Skjermen Fullstendig Slik At Ingen Hjørner Blir Utsatt For Fare, Filmer Utstyrt Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din Se Privat.