ajaxLoader

Mer, Vivo, Vivo Y20s / Y11s

Beskytt Og Bruk Tilbehør Til Vivo Y20-Ene Dine Med Rabatt På MobilVeske

Benytt Deg Av Lave Priser Og MobilVeske-Rabatter På Vivo-Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Skjermbeskyttere Og Tilbehør. Kofferter Er Fra €4.99 Og Deksler Fra €6.99. Vivo Y20S Er En Bærbar Datamaskin På Startnivå Utstyrt Med En Qualcomm Snapdragon Soc Kombinert Med 4 Gb Ram Og 128 Gb Utvidbar Lagring Via Microsd. Den Har 3 Kameraer På Baksiden: En 13 Megapiksel Sensor, En 2 Megapiksel Makrolinse Og En 2 Megapiksel Dybdesensor. Den Har Et Batteri På 5000 Mah Som Er Kompatibelt Med Hurtiglading (18 W). Vi Tilbyr Eksklusive Og Rimelige Beskyttelser Og Tilbehør Til Telefonen. De Vil Tillate Deg Å Sikre Den Og Bruke Den Med Ro I Sinnet Og I Full Sikkerhet. Du Finner Ultratynne Og Ultrabestandige Deksler, Flip-Deksler, Filmer Og Herdet Glass Til Skjermen Og Førsteklasses Tilbehør.

Høyebeskyttelse Og Tilbehør Til Rabatt For Vivo Y11S

MobilVeske Tilbyr Førsteklasses Deksel, Etui, Folio Deksel, Lærdeksel, Skjermbeskyttere Og Tilbehør Til Rimelige Priser. Gjør Et Kupp Og Dra Full Nytte Av Ytelsen Til Denne Bærbare Datamaskinen På Startnivå, Som Er Utstyrt Med En Qualcomm Snapdragon Soc Kombinert Med 3 Gb Ram Og 32 Gb Lagring, Som Kan Utvides Via Microsd. Den Er Utstyrt Med En Dobbel Fotosensor Inkludert En Hovedsensor På 13 Megapiksler. Den Har Også Et 5000 Mah Batteri. Teamet Vårt Velger Den Beste Beskyttelsen Og Tilbehøret Til Telefonen Som Lar Deg Bruke Den Uten Å Frykte For Sikkerheten. Du Kan Også Bruke Den Til Full Kapasitet.

Et Eksklusivt Utvalg Av Beskyttelser Og Tilbehør

Vi Selger Deksler Som Er Spesialdesignet For Vivo Y20S / Y11S. De Er Laget Av Silikon, Plast Eller Blandede Materialer. Noen Er For Eksempel Plast For Baksiden Og Silikon For Kantene. De Passer Perfekt Til Smarttelefonens Konturer, Samtidig Som De Gir Enkel Tilgang Til Portene Og Funksjonene. Noen Er Fleksible, Stive Eller Halvstive (Plastrygg Og Silikonkanter). Vi Selger Ultrabestandige Skjell, Kunstskinnskall, Beskyttelser Med Kortholdere Eller En Ring Som Vil Fungere Som Håndfri Støtte. Våre Deksler Er Designet Rundt Et Skall Som Vil Tjene Som Den Første Beskyttelsen. De Vil Beskytte Hele Telefonen I Tilfelle En Støt, Mot Riper, Merker Og Støv. Du Finner Lommer Med Forskjellige Spenner: Stropp, Nagle, Magnetlås, Flip-Deksler Hvis Lukking Er Integrert I Dekselet. Vi Har Deksler I Forretningsstil, Fancy Etui, Folio Deksel, Utsiktsdeksler Med Visningsvindu. Enten Du Har Valgt Et Skall Eller Et Deksel, Råder Vi Deg Til Også Å Sikre Skjermen På Din Vivo. Våre Filmer Og Våre Herdede Briller Er Ultratynne Og Svært Effektive Mot Dårlig Vær. Du Finner Også Eksklusivt Høyytelses Og Praktisk Tilbehør: Kabler, Minnekort, Eksterne Batterier, Ladere, Selfiestativ, Hodetelefoner, Høyttalere, Bil- Og Sykkelfester, Dokkingstasjoner, Velkommen Og Mange Nyheter. Vi Ønsker Deg Et Godt Besøk Til Din Vivo Y20S / Y11S Seksjon For Beskyttelse Og Tilbehør.