ajaxLoader

Mer, Oppo, Oppo Find X5 Lite

Beskyttende Skall, Deksler, Etui, Folio Deksel Og Tilbehør Til Din Oppo Find X5 Lite På MobilVeske Vil Bidra Til Å Holde Den Trygg Mot Skade Uansett Bruk.

Den Har En Fhd+ Amoled-Skjerm På 6.4 Tommer Oppdatert Kl. 90 Hz, Drevet Av En Mediatek Dimensity 900 Soc, Kombinert Med 8 Gb Ram Og 256 Gb Utvidbar Lagring Via Microsd. På Baksiden Av Oppo Find X5 Lite Er Det En Fotoblokk Med 3 Sensorer: Et 64 Megapikslers Vidvinkelobjektiv, Et 8 Megapikslers Ultravidvinkelobjektiv Og Et Makroobjektiv På 2 Megapiksler. Den Har Et 4500 Mah Batteri Som Er Kompatibelt Med Supervooc-Lading (65 W).

Du Vil Nyte Optimal Bruk Uten Å Bekymre Deg For De Minste Riper, Riper Og Støv, Men Også Et Belegg Som Matcher Din Personlighet Takket Være Skjell, Deksler, Etui, Folio Deksel Og Skjermbeskyttere Samt Bakre Linsebeskyttere.

Og For Å Kombinere Det Nyttige Og Det Hyggelige Finner Du Også Beskyttere Med Ulike Funksjoner Som Visningsstøtte Eller Integrert Støttestøtte Bak, Lommebok, Den Bakre Ringen Eller Stroppen, Ledningen Og Mange Andre For Å Gi Deg All Den Komforten Du Leter Etter.

Et Bredt Utvalg Av Beskyttelser Er Tilgjengelig For Deg For Å Bevare Din Oppo Find X5 Lite I Henhold Til Til Dine Behov Mens Du Tilpasser Den Etter Din Smak. Ulike Materialer Utgjør Beskyttelsen Vår, Og Mange Stiler Kler Dem For Å Gi Deg Passende Sikkerhet Uten Å Neglisjere Det Estetiske Aspektet Og La Smarttelefonen Din Vare:

Dermed Vil Du Finne Ultrafleksible Silikondeksler For Enkel Innsetting Og Effektiv Demping , Skjell I Imitert Skinn Av Høy Kvalitet Som Danner En Utmerket Daglig Beskyttende Barriere Mot Støt Av Alle Slag, Stoffeffektskall For En Unik Stil, Karbonfiberskall Gir Et Ultrabestandig Beskyttelsesdeksel, Gjennomsiktige Deksler Med Vekt På Demping Ved Fall, Kort Holderdeksler For Multifunksjonssikkerhet Og Mange Flere.

Vi Tilbyr Deg Også Godt Utformede Deksler For Å Bevare Din Oppo Find X5 Lite På En Integrert Måte, Og Som Takket Være Deres Multifunksjonalitet Tilbyr Deg En Praktisk Og Optimal Bruk Ved Å Beholde Baksiden Og Skjermen På Smarttelefon Perfekt Beskyttet.

Du Vil Ha Valget Mellom Deksler I Ekte Skinn For Å Belegge Mobilen Din Med Et Ultrasolid Belegg Og Elegante, Mønstrede Deksler For Å Gjenopplive Utseendet Til Din Oppo Find X5 Lite, Stoff Og Deksler Med Krokodilleskinneffekt For Å Gi Karakter Til Mobilen Din, Stroppdeksler For Å Minimere Risikoen For Fall Og Mange Flere.

MobilVeske Anbefaler Alltid At Du Tar Med Beskyttelsen, En Skjermbeskytter Og Baklinser For Å Perfeksjonere Sikkerheten Til Din Oppo Find X5 Lite. Her Har Du Igjen Den Flauheten Du Velger Med Herdet Glassfilmer Hvis Materiale Sikrer Motstand Mot Alle Tester, Filmer I Full Størrelse Som Fullstendig Dekker Skjermen Din Slik At Ingen Hjørner Utsettes For Fare, Filmer Med Personvernfilter Hvis Spesiallagde Materiale Holder Skjermen Din. Privat.